Lekdetectie Emmen

Heeft u last van lekkage in Emmen? Lekkage komt helaas regelmatig voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe geringer groot de schade is. Laat om die reden zo razendsnel mogelijk lekdetectie in Emmen uitvoeren. Lekkagevinden.nl is uw bondgenoot op gebied van lekdetectie in Emmen. We traceren uw lek snel met onze ‘state of the art’ opsporingstechnieken.

Lekkage op verschillende plaatsen

Lekkages ontstaan op diverse plekken in uw huis. Soms is het meteen duidelijk waar de lekkage is. In andere situaties ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt meestal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Douchecellen

Slijtage is meestal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douche. Er ontstaan scheuren in velerlei delen van uw douchecabine, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw doucheruimte in Emmen snel uit de wereld verholpen wordt? Wij zijn snel bij u en vinden de lekkage razendsnel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Emmen komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douchecabine, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douche vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Emmen? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel ontdekt.

Wanden

Er zijn allerhande redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een muur. Er is veelal een leiding defect. Het water loopt uit de leiding en trekt in de wand. Na een tijdje worden er vochtplekken in de wand zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de wand. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn gevariëerde plekken, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Jammer genoeg veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Vaak is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Helaas ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan verschillende elementen

Er zijn elementen in uw woning waar vaak lekkage is, maar moeilijk te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Emmen

Een centrale verwarming is samengevoegd uit veel velerlei onderdelen. Het is daardoor moeilijk om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expensievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Emmen of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Emmen

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier aangebracht of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Emmen

Een lek aan de riolering komt meestal, doordat slijtage breuken aan de leidingen veroorzaakt. Het komt soms ook voor dat de riolering verstopt is.

Lekkage aan een schoorsteen in Emmen

Schoorstenen lekken veelal door defect of gebarsten voegwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het pand.

Lekkage aan een dakkapel in Emmen

Het is moeilijk om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap vaak beschadigd of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Emmen

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is makkelijk om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Emmen

Een waterleiding lek in Emmen komt vaak voor. In een waterleiding zitten regelmatig allerlei bochten en het bestaat uit diverse delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Emmen

In een afvoer ontstaat eenvoudig een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Emmen. Door de verstopping gaat het water zich namelijk een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Lekdetectie Emmen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen