Laat uw lekkage opsporen door een professional

Lekkages kunnen leiden tot grote problemen, waaronder waterschade, schimmelvorming en gezondheidsproblemen. Daarom is het van belang om er snel bij te zijn bij een lekkage en vroegtijdig de lekkage op te sporen met lekkagedetectie.

Snel en gemakkelijk de bron van de lekkage opsporen

De oorzaak van de lekkage opsporen kan een uitdagende taak zijn, vooral als de lekkage zich op een moeilijk bereikbare plaats bevindt. Neem bijvoorbeeld het dak, de cv of in de muur allemaal plekken waar een lekkage voor kan komen. Het nadeel is alleen dat niet altijd duidelijk is waar nu de oorzaak van deze lekkage ligt. Lekkagevinden.nl werkt met de nieuwste lekkage detectie apparatuur waardoor meer dan 95% van de lekkages, al opgespoord worden in de eerste lekkagedetectie sessie. Hierdoor bent u snel af van een lekkage en gemakkelijk af van vervelende lekkages.

De lekkage detectie technieken van lekkagevinden.nl

Er zijn veel verschillende lekkage detectie methoden die gebruikt kunnen worden om lekkages op te sporen. Eén van de meest voorkomende methoden is het gebruik van thermografie. Hierbij wordt een infraroodcamera gebruikt om temperatuurverschillen in het gebouw te detecteren, die kunnen wijzen op de aanwezigheid van een lekkage. Een andere methode is het gebruik van ultrasone detectie. Hierbij wordt een ultrasone detector gebruikt om geluidsgolven te detecteren die worden geproduceerd door water dat door een lekkage stroomt. Benieuwd naar alle technieken? Vind hier onze complete aanpak.

Lekkage detectie voor overal in en rondom huis

Lekkagevinden.nl is de specialist op het gebied van lekkage opsporen door lekkage detectie. Door 10 jaar ervaring zijn onze specialisten niet alleen betrouwbaar maar ook snel en efficiënt. Door onze volledig uitgeruste bussen, kunnen wij overal in (en rond) uw huis de lekkage opsporen. Wilt u weten hoe wij precies te werk gaan, hieronder de verschillende lekkages en onze oplossing.