Soorten lekkages


  Opsporen van verschillende soorten Lekkages

  In de basis zien wij 4 verschillende soorten lekkages

  1. waterlekkages. Dit zijn lekkages waaruit water lekt en creëert vervolgens schade of andere narigheid. Dit zijn bijvoorbeeld lekkage aan het platdak, de afvoer of aan de douche.
  2. Warmtelekkages. Dit zijn lekkages waarbij er warmte uit uw huis ontsnapt naar buiten. Door het gebruik van Thermografie kunnen wij deze lekkage snel en gemakkelijk opsporen.
  3. Gaslekkages. Dit zijn de gevaarlijkste lekkages omdat deze niet alleen schadelijk zijn voor uw huis, maar ook voor uw gezondheid. Het is dus noodzakelijk dat u dit lek zo snel mogelijk laat opsporen.
  4. Weer-gerelateerde lekkages. Komt een lekkage alleen voor bij een bepaald soort weer dan zien wij dit als weer-gerelateerde lekkage. Lekt het dak alleen bij sneeuw of de wasmachine alleen bij heftige regen? Dan sporen wij dit lek in 95% van de gevallen binnen de eerste sessie op.

  Wij sporen lekkages op met een non-destructieve aanpak

  Een lekkage komt bij iedereen wel eens voor. Het is vervelend en zorgt voor grote problemen. Schade aan uw plafond, muren of interieur, het kost u allemaal veel geld. Met daarbij een heeft grote kans dat er schimmels in uw huis gaan groeien die slecht zijn voor de gezondheid.

  Met behulp van onze moderne lekdetectie apparatuur gaan we op zoek naar de lekkage. We voeren een professionele lekdetectie meting uit. Waarna we in 95% van de gevallen de lekkage in de eerste sessie opsporen. Hoe snel is dat?

  Lekdetectie is ons vakgebied en wij kenmerken ons door:

  • Meer dan 10 jaar ervaring al lekdetectie bedrijf
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
  • Sporen overal in en rondom huis lekkages op.

  Wat u kunt verwachten

  • We rijden met een volledig uitgeruste bus naar uw locatie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en voeren lekdetectie uit in Amsterdam, Den Haag Den Bosch, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven, Groningen en Breda.
  • Met behulp van onze apparatuur gaan we op zoek naar de lekkage. In 95% van de gevallen wordt de lekkage in 1 sessie opgespoord.
  • Na het opsporen markeren we de plek van de lekkage, zodat een installateur precies weet waar hij aan de slag moet.