Bekwame lekdetectie in Delft

Heeft u last van lekkage in Delft? Lekkage komt helaas regelmatig voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat om die reden zo razendsnel mogelijk lekdetectie in Delft uitvoeren. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Delft. We vinden uw lek razendsnel met onze geavanceerde opsporingstechnieken.

Lekkage op diverse plekken

Lekkages komen op allerlei plekken voor. Soms is het al heel snel duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. In andere situaties merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich exact bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het vaakst voor in op de volgende plaatsen:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt veelal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Douchecabines

Slijtage is veelal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douchecel. Er ontstaan scheuren in verschillende delen van uw douchecel, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw doucheruimte in Delft snel verholpen wordt? Wij zijn snel bij u en traceren de lekkage razendsnel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Delft komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douchecel, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douchecabine traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Delft? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel ontdekt.

Wanden

Er zijn diverse redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een wand. Er is veelal een leiding defect. Het water loopt uit de leiding en trekt in de wand. Na een tijdje worden er vochtplekken in de wand zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de wand. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is vaak het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u razendsnel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt vaak voor veel schade. Het is om die reden belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te traceren.

Zwembaden

Het is veelal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan gevariëerde elementen

Er zijn elementen in uw woning waar vaak lekkage is, maar slecht te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Delft

Een centrale verwarming is samengesteld uit veel diverse onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expensievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Delft of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Delft

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier geplaatst of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Delft

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Delft

Schoorstenen lekken veelal door defect of gebarsten metselwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het gebouw.

Lekkage aan een dakkapel in Delft

Het is slecht om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap regelmatig defect of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Delft

Denkt u dat uw verwarming lekt? Dit is eenvoudig om te checken. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Wij traceren het lek aan uw verwarming razendsnel.

Lekkage aan een waterleiding in Delft

Het komt regelmatig voor dat er lekkage aan een waterleiding in Delft ontstaat. Waterleidingen vormen een ingewikkeld netwerk met allerhande bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar verbonden zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Delft

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Delft is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Bekwame lekdetectie in Delft

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen