Professionele lekdetectie in Assen

Heeft u last van lekkage in Assen? Lekkage komt helaas vaak voor. Het zorgt voor veel overlast, zoals v erkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat om die reden zo snel mogelijk lekdetectie in Assen verrichten. Lekkagevinden.nl is uw bondgenoot op gebied van lekdetectie in Assen. We traceren uw lek razendsnel met onze moderne opsporingstechnieken.

Lekkage op verscheidene plaatsen

Lekkages ontstaan op allerlei plaatsen in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere gevallen ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet helder waar de lekkage zich exact bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat meestal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te verhelpen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw pand zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douches

Slijtage is veelal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douchecabine. Er ontstaan scheuren in diverse delen van uw douchecabine, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw douchecabine in Assen snel uit de wereld verholpen wordt? Wij zijn razendsnel bij u en vinden de lekkage snel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Assen komt vaak lekkage voor. Er zijn allerlei mogelijke redenen voor zoals een lekkende doucheruimte, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douche traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Assen? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw waterlekkage snel gevonden.

Wanden

In wanden ontstaan lekkages regelmatig, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn velerlei plaatsen, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is regelmatig het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u razendsnel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is om die reden belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te traceren.

Zwembaden

Het is veelal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan verscheidene elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel lastig te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plaatsen die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Assen

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer complex netwerk van allerhande elementen, waardoor er allerhande mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Assen heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel traceren wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Assen

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn gelegd, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Assen

Veelal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Assen

Schoorstenen lekken veelal door beschadigd of gebarsten metselwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het pand.

Lekkage aan een dakkapel in Assen

Het is moeilijk om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap regelmatig beschadigd of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Assen

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is eenvoudig om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich exact bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Assen

Het komt regelmatig voor dat er lekkage aan een waterleiding in Assen ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met allerhande bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar gekoppeld zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Assen

In een afvoer ontstaat makkelijk een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Assen. Door de verstopping gaat het water zich immers een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Professionele lekdetectie in Assen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen