Vakkundige lekdetectie in Bergen op Zoom

Zoekt u iemand om uw lekkage in Bergen op Zoom op te sporen? Kies voor de professionele lekdetectie in Bergen op Zoom van Lekkagevinden.nl. Lekkage zorgt voor een heel aantal moeilijkheden, zoals de groei van gevaarlijke schimmels en schade aan uw interieur. Hoe langer u wacht, hoe groter de overlast. Schakel nu Lekkagevinden.nl in en wij vinden uw lekkage razendsnel

Lekkage op gevarieerde plekken

Lekkages komen op allerhande plaatsen voor. Soms is het al heel snel duidelijk waar de lekkage zich exact bevindt. In andere gevallen merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich exact bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het meest voor in op de volgende plekken:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat veelal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te verhelpen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douches

Meestal is slijtage de reden dat uw douchecel lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in verschillende delen van uw doucheruimte, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douche snel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Bergen op Zoom razendsnel bij u. Wij vinden de lekkage in uw doucheruimte razendsnel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Bergen op Zoom komt vaak lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douche, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw doucheruimte traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Bergen op Zoom? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel ontdekt.

Wanden

In muren ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Jammer genoeg veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Vaak is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Jammer genoeg ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan gevariëerde elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plaatsen die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Bergen op Zoom

Een centrale verwarming is gecombineerd uit veel verscheidene onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expansievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Bergen op Zoom of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Bergen op Zoom

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier aangebracht of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Bergen op Zoom

Veelal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Bergen op Zoom

Beschadigd of gebarsten voegwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Bergen op Zoom

Het is moeilijk om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap regelmatig defect of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Bergen op Zoom

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is makkelijk om te checken of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich exact bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Bergen op Zoom

Een waterleiding lek in Bergen op Zoom komt vaak voor. In een waterleiding zitten vaak allerlei bochten en het bestaat uit allerlei delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Bergen op Zoom

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Bergen op Zoom is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Vakkundige lekdetectie in Bergen op Zoom

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen