Professionele lekdetectie in Capelle aan den IJssel

Zoekt u iemand om uw lekkage in Capelle aan den IJssel op te sporen? Kies voor de bekwame lekdetectie in Capelle aan den IJssel van Lekkagevinden.nl. Lekkage zorgt voor een heel aantal problemen, zoals de groei van gevaarlijke schimmels en schade aan uw interieur. Hoe langer u wacht, hoe groter de hinder. Schakel nu Lekkagevinden.nl in en wij traceren uw lekkage razendsnel!  

Lekkage op gevarieerde plekken

Lekkages ontstaan op allerlei plekken in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere gevallen ziet u wel snel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich exact bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het vaakst lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt veelal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Douchecabines

Slijtage is meestal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douchecabine. Er ontstaan scheuren in verscheidene delen van uw doucheruimte, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw douche in Capelle aan den IJssel razendsnel verholpen wordt? Wij zijn razendsnel bij u en traceren de lekkage snel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Capelle aan den IJssel komt vaak lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende doucheruimte, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douchecel vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Capelle aan den IJssel? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel ontdekt.

Wanden

In wanden ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is defect. Vanuit de leiding trekt het water in de muur. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de muur. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Helaas veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Vaak is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Het is meestal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan diverse elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Capelle aan den IJssel

Een centrale verwarming is samengevoegd uit veel verscheidene onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expansievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Capelle aan den IJssel of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Capelle aan den IJssel

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn aangebracht, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Capelle aan den IJssel

Een lek aan de riolering komt meestal, doordat slijtage breuken aan de leidingen veroorzaakt. Het komt soms ook voor dat de riolering verstopt is.

Lekkage aan een schoorsteen in Capelle aan den IJssel

Beschadigd of gebarsten metselwerk is meestal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Capelle aan den IJssel

Het is moeilijk om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien lastig om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Capelle aan den IJssel

Denkt u dat uw verwarming lekt? Dit is makkelijk om te controleren. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Wij traceren het lek aan uw verwarming snel.

Lekkage aan een waterleiding in Capelle aan den IJssel

Het komt vaak voor dat er lekkage aan een waterleiding in Capelle aan den IJssel ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met allerlei bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar gekoppeld zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Capelle aan den IJssel

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Capelle aan den IJssel is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Professionele lekdetectie in Capelle aan den IJssel

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen