Bekwame lekdetectie in Helmond

Heeft u last van lekkage in Helmond? Lekkage komt jammer genoeg vaak voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw muren en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat om die reden zo snel mogelijk lekdetectie in Helmond uitvoeren. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Helmond. We vinden uw lek snel met onze ‘state of the art’ opsporingstechnieken.

Lekkage op velerlei plaatsen

Lekkages ontstaan op diverse plaatsen in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere gevallen ziet u wel snel dat er lekkage is, maar is het niet helder waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat meestal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te herstellen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douches

Meestal is slijtage de reden dat uw doucheruimte lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in velerlei delen van uw doucheruimte, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecel razendsnel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Helmond snel bij u. Wij vinden de lekkage in uw douchecabine snel.

Badkamers

Lekkage komt vaak voor in badkamers en sanitair in Helmond. De mogelijke redenen dat er in de badkamer lekkage ontstaat, zijn bijvoorbeeld een lekkende waterleiding, een verstopte wc of een lekkende verwarming. Schakel de hulp in van Lekkagevinden.nl, als u het lek in uw badkamer wilt traceren. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte waterleiding in Helmond? Wij vinden de lekkage snel.

Muren

In muren ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is defect. Vanuit de leiding trekt het water in de muur. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn diverse plekken, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Jammer genoeg veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Vaak is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Helaas ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in muren van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan gevariëerde elementen

Er zijn elementen in uw woning waar regelmatig lekkage is, maar moeilijk te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat regelmatig lekkage:

Lekkage aan CV in Helmond

Een centrale verwarming is samengevoegd uit veel diverse onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expensievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Helmond of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Helmond

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier gelegd of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Helmond

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Helmond

Defect of gebarsten voegwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Helmond

Het is moeilijk om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien lastig om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Helmond

Denkt u dat uw verwarming lekt? Dit is gemakkelijk om te controleren. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Wij vinden het lek aan uw verwarming snel.

Lekkage aan een waterleiding in Helmond

Een waterleiding lek in Helmond komt vaak voor. In een waterleiding zitten vaak allerhande bochten en het bestaat uit allerlei delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Helmond

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Helmond is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Bekwame lekdetectie in Helmond

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen