Bekwame lekdetectie in Hilversum

Heeft u last van lekkage in Hilversum? Lekkage komt helaas vaak voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw muren en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe geringer groot de schade is. Laat om die reden zo razendsnel mogelijk lekdetectie in Hilversum verrichten. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Hilversum. We traceren uw lek snel met onze moderne opsporingstechnieken.

Lekkage op gevariëerde plaatsen

Lekkages ontstaan op diverse plekken in uw huis. Soms is het meteen duidelijk waar de lekkage is. In andere situaties ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich exact bevindt. Hieronder staat de plaatsen in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt veelal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Douchecabines

Meestal is slijtage de reden dat uw doucheruimte lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in verscheidene delen van uw douche, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecabine razendsnel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Hilversum snel bij u. Wij vinden de lekkage in uw douche snel.

Badkamers

Lekkage komt regelmatig voor in badkamers en sanitair in Hilversum. De mogelijke redenen dat er in de badkamer lekkage ontstaat, zijn bijvoorbeeld een lekkende waterleiding, een verstopte wc of een lekkende verwarming. Schakel de hulp in van Lekkagevinden.nl, als u het lek in uw badkamer wilt vinden. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte waterleiding in Hilversum? Wij traceren de lekkage snel.

Wanden

Er zijn allerlei redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een wand. Er is veelal een leiding defect. Het water loopt uit de leiding en trekt in de muur. Na een tijdje worden er vochtplekken in de wand zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de wand. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn verscheidene plaatsen, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is regelmatig het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u snel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is om die reden belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te traceren.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Helaas ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan diverse elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Hilversum

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer ingewikkeld netwerk van diverse elementen, waardoor er allerlei mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Hilversum heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel vinden wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Hilversum

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn aangebracht, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Hilversum

Een lek aan de riolering komt meestal, doordat slijtage breuken aan de leidingen veroorzaakt. Het komt soms ook voor dat de riolering verstopt is.

Lekkage aan een schoorsteen in Hilversum

Beschadigd of gebarsten metselwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Hilversum

Het is moeilijk om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap vaak defect of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Hilversum

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is gemakkelijk om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Hilversum

Het komt regelmatig voor dat er lekkage aan een waterleiding in Hilversum ontstaat. Waterleidingen vormen een ingewikkeld netwerk met allerlei bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar gekoppeld zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Hilversum

In een afvoer ontstaat makkelijk een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Hilversum. Door de verstopping gaat het water zich namelijk een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Bekwame lekdetectie in Hilversum

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen