Vakkundige lekdetectie in Hoorn

Heeft u last van lekkage in Hoorn? Lekkage komt helaas vaak voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe geringer groot de schade is. Laat daarom zo snel mogelijk lekdetectie in Hoorn verrichten. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Hoorn. We vinden uw lek razendsnel met onze geavanceerde opsporingstechnieken.

Wastafel afvoer controleren

Lekkage op velerlei plaatsen

Lekkages komen op diverse plaatsen voor. Soms is het al heel razendsnel helder waar de lekkage zich exact bevindt. In andere situaties merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich exact bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het meest voor in op de volgende plaatsen:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt meestal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Douches

Slijtage is veelal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douche. Er ontstaan scheuren in verscheidene delen van uw douchecabine, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw douchecabine in Hoorn snel verholpen wordt? Wij zijn razendsnel bij u en traceren de lekkage razendsnel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Hoorn komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerlei mogelijke redenen voor zoals een lekkende douchecabine, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de badkamer lekkage vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Hoorn? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel gevonden.

Wanden

In wanden ontstaan lekkages regelmatig, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Jammer genoeg veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Regelmatig is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Jammer genoeg ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan verschillende elementen

Er zijn elementen in uw woning waar vaak lekkage is, maar slecht te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Hoorn

Een centrale verwarming is gecombineerd uit veel gevariëerde onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expensievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Hoorn of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Hoorn

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn gelegd, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Hoorn

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Hoorn

Schoorstenen lekken meestal door defect of gebarsten voegwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het gebouw.

Lekkage aan een dakkapel in Hoorn

Het is lastig om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien moeilijk om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Hoorn

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is gemakkelijk om te checken of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich exact bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Hoorn

Een waterleiding lek in Hoorn komt regelmatig voor. In een waterleiding zitten vaak allerhande bochten en het bestaat uit allerhande delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Hoorn

In een afvoer ontstaat makkelijk een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Hoorn. Door de verstopping gaat het water zich immers een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Vakkundige lekdetectie in Hoorn

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen