Bekwame lekdetectie in Leidschendam

Zoekt u iemand om uw lekkage in Leidschendam op te sporen? Kies voor de bekwame lekdetectie in Leidschendam van Lekkagevinden.nl. Lekkage zorgt voor een heel aantal moeilijkheden, zoals de groei van gevaarlijke schimmels en schade aan uw interieur. Hoe langer u wacht, hoe groter de overlast. Schakel nu Lekkagevinden.nl in en wij vinden uw lekkage snel!  

Lekkage op diverse plaatsen

Lekkages ontstaan op diverse plaatsen in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere situaties ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet helder waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het vaakst lekkage voorkomt:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat veelal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te herstellen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douchecabines

Meestal is slijtage de reden dat uw douchecel lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in verschillende delen van uw douchecabine, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecel snel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Leidschendam razendsnel bij u. Wij traceren de lekkage in uw doucheruimte razendsnel.

Badkamers

Lekkage komt regelmatig voor in badkamers en sanitair in Leidschendam. De mogelijke redenen dat er in de badkamer lekkage ontstaat, zijn bijvoorbeeld een lekkende waterleiding, een verstopte wc of een lekkende verwarming. Schakel de hulp in van Lekkagevinden.nl, als u het lek in uw badkamer wilt vinden. Heeft u bijvoorbeeld last van een verstopte waterleiding in Leidschendam? Wij traceren de lekkage razendsnel.

Wanden

Er zijn diverse redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een wand. Er is veelal een leiding defect. Het water loopt uit de leiding en trekt in de muur. Na een tijdje worden er vochtplekken in de muur zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de muur. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn gevarieerde plaatsen, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is vaak het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u razendsnel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is daarom belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te vinden.

Zwembaden

Het is meestal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan diverse elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plaatsen die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Leidschendam

Een centrale verwarming is gecombineerd uit veel verscheidene onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expansievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Leidschendam of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Leidschendam

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn gelegd, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Leidschendam

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Leidschendam

Defect of gebarsten metselwerk is meestal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Leidschendam

Het is moeilijk om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien lastig om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Leidschendam

Denkt u dat uw verwarming lekt? Dit is makkelijk om te checken. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Wij vinden het lek aan uw verwarming snel.

Lekkage aan een waterleiding in Leidschendam

Het komt vaak voor dat er lekkage aan een waterleiding in Leidschendam ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met allerhande bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar verbonden zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Leidschendam

In een afvoer ontstaat gemakkelijk een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Leidschendam. Door de verstopping gaat het water zich namelijk een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Bekwame lekdetectie in Leidschendam

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen