Professionele lekdetectie in Lelystad

Heeft u last van lekkage in Lelystad? Lekkage komt jammer genoeg vaak voor. Het zorgt voor veel overlast, zoals verkleuringen aan uw muren en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat daarom zo snel mogelijk lekdetectie in Lelystad verrichten. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Lelystad. We traceren uw lek razendsnel met onze moderne opsporingstechnieken.

Lekkage op diverse plekken

Lekkages ontstaan op allerlei plaatsen in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere situaties ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet helder waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het vaakst lekkage voorkomt:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat meestal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te herstellen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douches

Slijtage is veelal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douchecel. Er ontstaan scheuren in diverse delen van uw douchecabine, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw douchecel in Lelystad snel opgelost wordt? Wij zijn snel bij u en traceren de lekkage snel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Lelystad komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerlei mogelijke redenen voor zoals een lekkende doucheruimte, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douche traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Lelystad? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel ontdekt.

Wanden

In wanden ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de muur. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de muur. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn verscheidene plekken, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Helaas veroorzaken lekkages aan plafonds veelal veel schade. Regelmatig is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Het is veelal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren). Het is mogelijk om zelf uw zwembad lek op te sporen. Het is wel een tijdrovende en ingewikkelde klus. Als u wilt dat het lek aan uw zwembad snel wordt gevonden, kies dan voor Lekkagevinden.nl.

Lekkage aan verscheidene elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plaatsen die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Lelystad

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer ingewikkeld netwerk van allerhande elementen, waardoor er diverse mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Lelystad heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel vinden wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Lelystad

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn aangebracht, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Lelystad

Veelal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Lelystad

Defect of gebarsten voegwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Lelystad

Het is slecht om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap vaak defect of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Lelystad

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is gemakkelijk om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl ontdekt waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Lelystad

Het komt regelmatig voor dat er lekkage aan een waterleiding in Lelystad ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met diverse bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar verbonden zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Lelystad

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Lelystad is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

 

Professionele lekdetectie in Lelystad

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen