Bekwame lekdetectie in Roosendaal

Heeft u last van lekkage in Roosendaal? Lekkage komt helaas vaak voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe geringer groot de schade is. Laat daarom zo snel mogelijk lekdetectie in Roosendaal verrichten. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Roosendaal. We traceren uw lek razendsnel met onze ‘state of the art’ opsporingstechnieken.

Lekkage op verscheidene plaatsen

Lekkages komen op allerhande plaatsen voor. Soms is het al heel snel helder waar de lekkage zich exact bevindt. In andere situaties merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich precies bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het meest voor in op de volgende plaatsen:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat meestal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te verhelpen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt.

Douchecabines

Slijtage is veelal de achterliggende oorzaak van lekkage in uw douchecel. Er ontstaan scheuren in verscheidene delen van uw douchecel, bijvoorbeeld in de aanvoer en de afvoer, het kitwerk en het tegelwerk. Wilt u dat de lekkage in uw douche in Roosendaal snel verholpen wordt? Wij zijn razendsnel bij u en traceren de lekkage snel,

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Roosendaal komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douche, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douchecel traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Roosendaal? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel ontdekt.

Wanden

In muren ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de muur. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de muur. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw pand tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is vaak het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u snel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is daarom belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te vinden.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Jammer genoeg ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan velerlei elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Roosendaal

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer ingewikkeld netwerk van allerlei elementen, waardoor er diverse mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Roosendaal heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel vinden wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Roosendaal

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn gelegd, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Roosendaal

Een lek aan de riolering komt meestal, doordat slijtage breuken aan de leidingen veroorzaakt. Het komt soms ook voor dat de riolering verstopt is.

Lekkage aan een schoorsteen in Roosendaal

Schoorstenen lekken veelal door beschadigd of gebarsten metselwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het pand.

Lekkage aan een dakkapel in Roosendaal

Het is slecht om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap regelmatig beschadigd of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een radiator in Roosendaal

Denkt u dat uw radiator lekt? Dit is gemakkelijk om te controleren. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Het is mogelijk om zelf uw radiator lek op te sporen. Het is wel een tijdrovende en ingewikkelde klus. Als u wilt dat het lek aan uw radiator snel wordt gevonden, kies dan voor Lekkagevinden.nl.

Lekkage aan een waterleiding in Roosendaal

Het komt regelmatig voor dat er lekkage aan een waterleiding in Roosendaal ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met allerlei bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar gekoppeld zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Roosendaal

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Roosendaal is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Bekwame lekdetectie in Roosendaal

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen