Bekwame lekdetectie in Schiedam

Zoekt u iemand om uw lekkage in Schiedam op te sporen? Kies voor de bekwame lekdetectie in Schiedam van Lekkagevinden.nl. Lekkage zorgt voor een heel aantal moeilijkheden, zoals de groei van gevaarlijke schimmels en schade aan uw interieur. Hoe langer u wacht, hoe groter de hinder. Schakel nu Lekkagevinden.nl in en wij vinden uw lekkage razendsnel!  

Lekkage op verscheidene plaatsen

Lekkages komen op allerlei plekken voor. Soms is het al heel razendsnel duidelijk waar de lekkage zich exact bevindt. In andere gevallen merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich precies bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het vaakst voor in op de volgende plekken:

Kelders

Heeft u last van lekkage in de kelder? Dan komt dat meestal door een fundamentele fout. In dat geval moet er structureel iets veranderd worden om de lekkage te verhelpen. De lekkage is bijvoorbeeld veroorzaakt doordat er geen heipalen onder uw gebouw zijn geslagen en de kelder wegzakt. Zelf uw kelder lekkage opsporen is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Schakel daarom Lekkagevinden.nl in.

Doucheruimtes

Meestal is slijtage de reden dat uw doucheruimte lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in verschillende delen van uw douchecabine, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douche razendsnel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Schiedam snel bij u. Wij traceren de lekkage in uw douchecabine snel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Schiedam komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douchecel, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douchecabine vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Schiedam? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel gevonden.

Wanden

In muren ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is beschadigd. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw pand tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is regelmatig het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u snel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is daarom belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te vinden.

Zwembaden

Het is meestal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan gevariëerde elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel moeilijk te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen regelmatig lekkage:

Lekkage aan CV in Schiedam

Een centrale verwarming is gecombineerd uit veel verscheidene onderdelen. Het is daardoor moeilijk om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expansievat. Heeft u lekkage aan uw cv ketel in Schiedam of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Schiedam

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn geïnstalleerd, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Schiedam

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Schiedam

Schoorstenen lekken veelal door defect of gebarsten voegwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het gebouw.

Lekkage aan een dakkapel in Schiedam

Het is lastig om een dakkapel waterdicht te maken en te houden. Bovendien wordt dakbedekking, het kozijn of de pannenkap regelmatig beschadigd of niet goed waterdicht aangesloten op de dakkapel.

Lekkage aan een verwarming in Schiedam

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is makkelijk om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl ontdekt waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Schiedam

Een waterleiding lek in Schiedam komt regelmatig voor. In een waterleiding zitten regelmatig allerlei bochten en het bestaat uit allerlei delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Schiedam

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Schiedam is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Bekwame lekdetectie in Schiedam

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen