Bekwame lekdetectie in Spijkenisse

Zoekt u iemand om uw lekkage in Spijkenisse op te sporen? Kies voor de professionele lekdetectie in Spijkenisse van Lekkagevinden.nl. Lekkage zorgt voor een heel aantal problemen, zoals de groei van gevaarlijke schimmels en schade aan uw interieur. Hoe langer u wacht, hoe groter de hinder. Schakel nu Lekkagevinden.nl in en wij vinden uw lekkage snel!  

Wastafel afvoer controleren

Lekkage op gevariëerde plaatsen

Lekkages ontstaan op allerhande plekken in uw huis. Soms is het meteen duidelijk waar de lekkage is. In andere gevallen ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plaatsen in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt meestal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Doucheruimtes

Veelal is slijtage de reden dat uw douche lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in velerlei delen van uw douchecel, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecabine razendsnel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Spijkenisse razendsnel bij u. Wij vinden de lekkage in uw douchecel razendsnel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Spijkenisse komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douche, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw doucheruimte vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Spijkenisse? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel ontdekt.

Wanden

In muren ontstaan lekkages vaak, omdat er een leiding is defect. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de wand. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is vaak het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u razendsnel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is om die reden belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te vinden.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Jammer genoeg ontstaat er vaak lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in wanden van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan verschillende elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel slecht te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen regelmatig lekkage:

Lekkage aan CV in Spijkenisse

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer complex netwerk van allerlei elementen, waardoor er allerlei mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Spijkenisse heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel vinden wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Spijkenisse

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier gelegd of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Spijkenisse

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Spijkenisse

Beschadigd of gebarsten metselwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Spijkenisse

Het is lastig om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien moeilijk om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Spijkenisse

Denkt u dat uw verwarming lekt? Dit is gemakkelijk om te controleren. Geeft de manometer tussen de 1,8 en 2 aan en loopt het aantal bar terug? Dan lekt uw verwarming. Wij traceren het lek aan uw verwarming snel.

Lekkage aan een waterleiding in Spijkenisse

Een waterleiding lek in Spijkenisse komt vaak voor. In een waterleiding zitten regelmatig allerlei bochten en het bestaat uit allerlei delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Spijkenisse

In een afvoer ontstaat eenvoudig een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Spijkenisse. Door de verstopping gaat het water zich namelijk een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Bekwame lekdetectie in Spijkenisse

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen