Vakkundige lekdetectie in Venlo

Heeft u last van lekkage in Venlo? Lekkage komt jammer genoeg vaak voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat daarom zo snel mogelijk lekdetectie in Venlo verrichten. Lekkagevinden.nl is uw bondgenoot op gebied van lekdetectie in Venlo. We traceren uw lek snel met onze geavanceerde opsporingstechnieken.

Wastafel afvoer controleren

Lekkage op verscheidene plekken

Lekkages ontstaan op diverse plaatsen in uw huis. Soms is het meteen duidelijk waar de lekkage is. In andere situaties ziet u wel snel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich exact bevindt. Hieronder staat de plekken in een woning, waar het meest lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt veelal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Doucheruimtes

Veelal is slijtage de reden dat uw douchecabine lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in verscheidene delen van uw douchecel, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douche snel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Venlo snel bij u. Wij traceren de lekkage in uw doucheruimte snel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Venlo komt regelmatig lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende douchecabine, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw doucheruimte vinden, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Venlo? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel ontdekt.

Muren

Er zijn diverse redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een muur. Er is meestal een leiding beschadigd. Het water loopt uit de leiding en trekt in de wand. Na een tijdje worden er vochtplekken in de wand zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de wand. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw gebouw tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Jammer genoeg veroorzaken lekkages aan plafonds meestal veel schade. Regelmatig is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Het is veelal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan velerlei elementen

Sommige elementen in uw woning, zoals de riolering of de vloerverwarming zijn heel lastig te bereiken. Gelukkig spoort Lekkagevinden.nl uw lekkage altijd op, ook op plekken die bijna onmogelijk te bereiken zijn. De volgende elementen in een woning vertonen regelmatig lekkage:

Lekkage aan CV in Venlo

CV staat voor Centrale Verwarming. Het is een zeer complex netwerk van diverse elementen, waardoor er allerhande mogelijke oorzaken van een lekkage aan de centrale verwarming zijn. Er zit een scheur in de warmtewisselaar of de waterleiding is beschadigt. Het kan ook zijn dat u last van lekkage aan uw cv ketel in Venlo heeft. Alle lekkage aan uw CV ketel traceren wij.

Lekkage aan vloerverwarming in Venlo

Lekkage in vloerverwarming ontstaat, doordat er per ongeluk in een leiding geboord is, de koppelingen van de leidingen zijn op de verkeerde manier geplaatst of doordat de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Venlo

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Venlo

Defect of gebarsten voegwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Venlo

Het is moeilijk om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien moeilijk om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Venlo

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is makkelijk om te checken of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl gevonden waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Venlo

Een waterleiding lek in Venlo komt vaak voor. In een waterleiding zitten vaak allerhande bochten en het bestaat uit diverse delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Venlo

Afvoeren zijn heel gevoelig voor verstoppingen. Als een afvoer verstopt in Venlo is, helpt Lekkagevinden.nl om de verstopping op te sporen. Door de verstopping kan het water nergens meer heen en daardoor ontstaat er lekkage.

Vakkundige lekdetectie in Venlo

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen