Vakkundige lekdetectie in Gouda

Heeft u last van lekkage in Gouda? Lekkage komt jammer genoeg regelmatig voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw muren en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat daarom zo snel mogelijk lekdetectie in Gouda uitvoeren. Lekkagevinden.nl is uw partner op gebied van lekdetectie in Gouda. We vinden uw lek razendsnel met onze moderne opsporingstechnieken.

afvoer lekkage

Lekkage op gevarieerde plekken

Lekkages komen op diverse plaatsen voor. Soms is het al heel razendsnel duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. In andere gevallen merkt u wel dat er lekkage is, maar waar het zich exact bevindt is voor u een raadsel. Lekkage komt het meest voor in op de volgende plaatsen:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt meestal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Doucheruimtes

Meestal is slijtage de reden dat uw douchecel lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in diverse delen van uw douchecel, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecel snel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Gouda snel bij u. Wij vinden de lekkage in uw doucheruimte snel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Gouda komt vaak lekkage voor. Er zijn allerhande mogelijke redenen voor zoals een lekkende doucheruimte, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douche traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Gouda? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage snel gevonden.

Muren

In muren ontstaan lekkages regelmatig, omdat er een leiding is defect. Vanuit de leiding trekt het water in de wand. Na loop van tijd ziet u vochtplekken in de muur. Het is mogelijk dat het water schade toebrengt aan de isolatie. In dat geval zijn uw energiekosten opeens hoger.

(Platte) daken

De functie van uw dak is om uw woning te beschermen tegen de weersomstandigheden en tegen temperatuurschommelingen. Bij daklekkage beschermt uw dak uw woning niet meer goed  Er zijn diverse plekken, waar daklekkage mogelijk vandaan komt. De dakbedekking is bijvoorbeeld versleten, uw dakkapel is niet 100% waterdicht aangesloten of de dakgoot is verstopt.

Plafonds

Helaas veroorzaken lekkages aan plafonds meestal veel schade. Regelmatig is een lekkage in uw badkamer, een kapotte waterleiding of versleten dakbedekking de achterliggende oorzaak van een lekkage aan een plafond. Schakel Lekkagevinden.nl direct in als u lekkage heeft.

Zwembaden

Het is veelal heel fijn om een zwembad te hebben, maar niet als u een zwembad met lekkage hebt. Een zwembad heeft veel onderdelen die mogelijk lekkage veroorzaken, zoals de skimmers die het water zuiveren (staan scheef), de zwembadverlichting (niet waterdicht aangesloten) of de leidingen die van het zwembad naar de pompinstallatie lopen (scheuren).

Lekkage aan gevarieerde elementen

Er zijn elementen in uw woning waar regelmatig lekkage is, maar moeilijk te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat vaak lekkage:

Lekkage aan CV in Gouda

Een centrale verwarming is gecombineerd uit veel velerlei onderdelen. Het is daardoor lastig om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expensievat. Heeft u een lek aan uw cv ketel in Gouda of aan andere onderdelen van uw cv? Lekkagevinden.nl spoort de lekkage aan uw cv op.

Lekkage aan vloerverwarming in Gouda

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn aangebracht, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Gouda

Meestal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Gouda

Defect of gebarsten metselwerk is veelal de oorzaak van lekkage aan schoorstenen.

Lekkage aan een dakkapel in Gouda

Het is lastig om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien moeilijk om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Gouda

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is eenvoudig om te checken of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl ontdekt waar de lekkage aan uw radiator zich precies bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Gouda

Een waterleiding lek in Gouda komt regelmatig voor. In een waterleiding zitten regelmatig diverse bochten en het bestaat uit diverse delen die aan elkaar vast zitten door koppelstukken. Op een gegeven moment slijten de rubbers van koppelstukken en ontstaat er lekkage. Zelf een lek opsporen aan uw waterleiding is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Schakel daarom Lekkagevinden.nl in.

Lekkage door een afvoer verstopping in Gouda

In een afvoer ontstaat makkelijk een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Gouda. Door de verstopping gaat het water zich immers een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Vakkundige lekdetectie in Gouda

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen