Professionele lekdetectie in Vlaardingen

Heeft u last van lekkage in Vlaardingen? Lekkage komt jammer genoeg regelmatig voor. Het zorgt voor veel hinder, zoals verkleuringen aan uw wanden en de groei van schimmels. Hoe vroeger u erbij bent, hoe minder groot de schade is. Laat daarom zo razendsnel mogelijk lekdetectie in Vlaardingen uitvoeren. Lekkagevinden.nl is uw bondgenoot op gebied van lekdetectie in Vlaardingen. We traceren uw lek razendsnel met onze ‘state of the art’ opsporingstechnieken.

Lekkage op gevarieerde plekken

Lekkages ontstaan op allerlei plaatsen in uw huis. Soms is het meteen helder waar de lekkage is. In andere gevallen ziet u wel razendsnel dat er lekkage is, maar is het niet duidelijk waar de lekkage zich precies bevindt. Hieronder staat de plaatsen in een woning, waar het vaakst lekkage voorkomt:

Kelders

Een lekkage in de kelder komt meestal door een fundamentele fout. Er moet in dat geval een structurele verandering plaatsvinden om de lekkage op te lossen. De lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt, omdat het beton waarvan de kelder is gemaakt van slechte kwaliteit is.

Doucheruimtes

Meestal is slijtage de reden dat uw douche lekt. Door slijtage ontstaan scheuren in velerlei delen van uw douchecabine, zoals in het tegelwerk, het kitwerk, de afvoer en de aanvoer. Als u wilt dat het lek in uw douchecabine razendsnel opgespoord wordt, schakel dan Lekkagevinden.nl in. Als bijvoorbeeld uw afvoer verstopt is, dan zijn we in heel Vlaardingen razendsnel bij u. Wij vinden de lekkage in uw doucheruimte snel.

Badkamers

In een badkamer en sanitair in Vlaardingen komt regelmatig lekkage voor. Er zijn diverse mogelijke redenen voor zoals een lekkende douche, een verstopt toilet of lekkende waterleiding. Wilt u de lekkage in uw douchecel traceren, omdat u bijvoorbeeld last heeft van een lekkende waterleiding in Vlaardingen? Kies voor Lekkagevinden.nl en wij hebben uw lekkage razendsnel ontdekt.

Muren

Er zijn allerlei redenen, waardoor er lekkage ontstaat in een muur. Er is veelal een leiding beschadigd. Het water loopt uit de leiding en trekt in de muur. Na een tijdje worden er vochtplekken in de wand zichtbaar. Er is een grote kans dat lekkage schade toebrengt aan de isolatie in de wand. Hogere energiekosten wijzen mogelijk op een lek.

(Platte) daken

Uw dak beschermt uw pand tegen regen. Soms voert een dak deze  functie niet goed uit en komt er toch water naar binnen, vanwege lekkage. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt doordat uw dakraam niet waterdicht is aangesloten, uw dakgoot is verstopt of uw dakbedekking is versleten. .

Plafonds

Een lekkage aan een plafond is vaak het gevolg van een kapotte waterleiding, versleten dakbedekking of lekkage in uw badkamer. Als u lekkage aan uw plafond heeft, moet u snel in actie komen. Lekkage aan een plafond zorgt regelmatig voor veel schade. Het is daarom belangrijk dat u ons direct inschakelt om de lekkage te traceren.

Zwembaden

Een zwembad is een grote luxe. Jammer genoeg ontstaat er regelmatig lekkage aan een zwembad. Bijvoorbeeld omdat er scheuren in muren van het zwembad ontstaan, de verlichting niet 100% waterdicht aangesloten is of omdat skimmers (zuiveren het water) scheef staan.

Lekkage aan diverse elementen

Er zijn elementen in uw woning waar vaak lekkage is, maar moeilijk te bereiken zijn. Lekkagevinden.nl spoort uw lekkage op, ook op een plek die bijna onmogelijk te bereiken is. Aan de volgende elementen ontstaat regelmatig lekkage:

Lekkage aan CV in Vlaardingen

Een centrale verwarming is samengesteld uit veel diverse onderdelen. Het is daardoor moeilijk om te bepalen of de lekkage bijvoorbeeld veroorzaakt wordt, doordat een waterleiding beschadigt is of omdat door versleten expansievat. Kies Lekkagevinden.nl voor lekkage cv opsporen. Wij hebben uw lekkage snel gevonden.

Lekkage aan vloerverwarming in Vlaardingen

Een lek in vloerverwarming komt doordat de koppelingen tussen de leidingen op de verkeerde manier zijn aangebracht, er is per ongeluk een gat in een leiding geboord of de leiding is gebroken.

Lekkage aan het riool in Vlaardingen

Veelal wordt lekkage aan een riolering veroorzaakt, doordat de leidingen versleten zijn en scheuren vertonen. Soms is de riolering verstopt is en lekt uw riolering daardoor.

Lekkage aan een schoorsteen in Vlaardingen

Schoorstenen lekken meestal door defect of gebarsten voegwerk door lekkage of door trillingen van werkzaamheden in de buurt van het pand.

Lekkage aan een dakkapel in Vlaardingen

Het is moeilijk om een dakkapel zo te bouwen dat het helemaal waterdicht is. Het is bovendien lastig om een dakkapel waterdicht te houden. Het is

Lekkage aan een verwarming in Vlaardingen

Bent u bang dat uw verwarming lekt? Het is eenvoudig om te controleren of uw verwarming lekkage heeft door te kijken of de manometer tussen de 1,8 en 2 bar aangeeft. Is dat niet het geval is en loopt het aantal bar terug? Dan is er sprake van lekkage. Lekkagevinden.nl ontdekt waar de lekkage aan uw radiator zich exact bevindt.

Lekkage aan een waterleiding in Vlaardingen

Het komt vaak voor dat er lekkage aan een waterleiding in Vlaardingen ontstaat. Waterleidingen vormen een complex netwerk met allerlei bochten. Het bestaat bovendien uit vele delen die aan elkaar verbonden zijn door koppelstukken. De rubbers van de koppelstukken verslijten na loop van tijd en dan ontstaat er lekkage.

Lekkage door een afvoer verstopping in Vlaardingen

In een afvoer ontstaat eenvoudig een verstopping. Schakel Lekkagevinden.nl als uw afvoer verstopt is in Vlaardingen. Door de verstopping gaat het water zich immers een weg naar buiten forceren, omdat het nergens heen kan. Dat resulteert vervolgens in lekkage.

Professionele lekdetectie in Vlaardingen

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen per jaar
  • Lekkages opsporen zonder hak- of breekwerk
  • 95% van de gevallen de lekkage in 1 sessie vinden
  • Gebruik modernste apparatuur
Offerte aanvragen